Mobach Keramiek (1895)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mobach Keramiek
Mobach Keramiek (1895)

Mobach Keramiek (1895)

Fabrikant

In 1895 werd de Aardewerkfabriek K.J. Mobach opgericht door de Friese pottenbakkersfamilie Mobach te Utrecht. De fabriek produceert sinds die tijd al volgens een bijna onveranderd proces aardewerk waarbij unica en kleine series worden gedraaid of opgebouwd uit klei en vervolgens geglazuurd. In 1994 werd ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan in 1995 de stichting Mobach Keramiek Collectie opgericht. Ook bestaat er een Mobach Keramiek Museum in Utrecht. Naast een pottenbakkerij bezat de familie Mobach ook een winkel in Utrecht. Peter Bouman nam deze winkel over en bouwde het uit tot designwinkel Mobach Design. Tot op heden bevind Mobach Keramiek zich nog aan de Kanaalweg te Utrecht.

Aangeboden items
2
Verkochte items
40
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (26 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Mobach Keramiek - Vaas/'Pot' Aqua blauw kopen? Bied vanaf 75!
Mobach Keramiek - Vaas/'Pot' Aqua blauwDesign
Geplaatst doorMariskaL
Eindtijd 10-09-2022 om 22:45
Periode1945 t/m 1999
Afmetingen23 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdGemerkt/Merksticker

Design kopen van Mobach Keramiek

Wilt u graag design kopen van Mobach Keramiek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Mobach Keramiek. Betaalbare en exclusieve design van Mobach Keramiek en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Mobach Keramiek te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Mobach Keramiek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Mobach Keramiek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mobach Keramiek instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Mobach Keramiek design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Mobach Keramiek!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Mobach Keramiek kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Mobach Keramiek en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Mobach Keramiek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Mobach Keramiek of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Mobach Keramiek?

Design kopen van Mobach Keramiek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Mobach Keramiek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Mobach Keramiek. Om meer kans te maken om het designobject van Mobach Keramiek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Mobach Keramiek! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.