Monika Buch (1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Monika Buch
Monika Buch (1936)

Monika Buch (1936)

Kunstenaar

Monika BUCH (1936 Valencia) studeerde o.m. Industrial design aan de Hochschule fur gestaltung in Ulm, gebaseerd op de principes van Bauhaus. Haar werk, schilderijen , objecten, tekeningen en grafiek kenmerkt zich o.m. door een systematische toepassing van kleurreeksen met minimale toonverschillen. Ze was mede-oprichter en lid van de groep Konkreet. Woont n werkt in Spanje en in Utrecht. Werk is opgenomen in diverse collecties. Meer info: zie Google

Aangeboden items
0
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Monika Buch (1936) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Monika Buch (1936) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 12 mensen die Monika Buch (1936) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Monika Buch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Monika Buch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Monika Buch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Monika Buch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Monika Buch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Monika Buch!

Volg het aanbod kunst van Monika Buch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Monika Buch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Monika Buch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Monika Buch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Monika Buch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Monika Buch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Monika Buch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Monika Buch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Monika Buch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Monika Buch?

Kunst kopen van Monika Buch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Monika Buch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Monika Buch. Om meer kans te maken om de Monika Buch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Monika Buch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.