• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Moser (1857)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Moser

Moser (1857)

Fabrikant

In 1857 richtte Ludwig Moser een graveerwerkplaats en winkel op in Karlovy Vary. In twintig jaar werd Moser internationaal bekend met winkels in Londen, Parijs, Sint Petersburg en New York. Kenmerkend voor zijn stijl was het graveren en decoreren met opake opstaande emailverf en goud. Rond 1900 ontwikkelde hij de Eckentiefgravur, waarmee diepgelegen plantmotieven gegraveerd konden worden. Tien jaar later werd onder zijn zoon, Leo Moser, het eerste glaswerk van de populaire oroplastic met brede vergulde band uitgegeven. In diezelfde periode startte ook de productie van gekleurd glas, waarmee later meer geëxperimenteerd zou worden.

Moser heeft zich ontwikkeld tot een grote internationale glasfabrikant van serviesgoed en gebruiksglas, maar ook van glazen objecten voor speciale gelegenheden (zoals de trofee voor het Internationale Film Festival te Karlovy Vary) en koninklijke vieringen.

Aangeboden items
4
Verkochte items
11
Nationaliteit
Tsjechisch
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
4 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Moser - Art Deco facet geslepen vaas kopen? Bied vanaf 70!
Moser - Art Deco facet geslepen vaas

Glas / Keramiek

Geplaatst doorestrel4

Eindtijd12-07-2022 om 19:26

Periode1900 t/m 1944
Afmetingen21.5 cm x 18 cm (h x b)
Gewicht2424 g
GesigneerdOngemerkt
Aftersale
Moser - Art Deco Neodymium/Alexandrite glazen bakje met deksel kopen? Bied vanaf 60!
Moser - Art Deco Neodymium/Alexandrite glazen bakje met deksel

Glas / Keramiek

Geplaatst doorestrel4

Eindtijd30-07-2022 om 11:52

Periode1900 t/m 1944
Afmetingen8.5 cm x 11 cm x 11 cm (h x b x d)
Gewicht718 g
GesigneerdOngemerkt
Aftersale
Moser - 2 Facet geslepen glas objecten kopen? Bied vanaf 95!
Moser - 2 Facet geslepen glas objecten

Glas / Keramiek

Geplaatst doorestrel4

Eindtijd30-07-2022 om 12:00

Periode1900 t/m 1944
Afmetingen8 cm x 9 cm x 8 cm (h x b x d)
GesigneerdOngemerkt
Aftersale
Moser - Alexandrit kristal schaal kopen? Bied vanaf 75!
Moser - Alexandrit kristal schaal

Glas / Keramiek

Geplaatst doorestrel4

Eindtijd30-07-2022 om 12:22

Periode1900 t/m 1944
Afmetingen14 cm x 20 cm (h x b)
Gewicht1531 g
GesigneerdOngemerkt

Design kopen van Moser

Wilt u graag design kopen van Moser? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Moser. Betaalbare en exclusieve design van Moser en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Moser te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Moser te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Moser te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Moser instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Moser design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Moser!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Moser kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Moser en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Moser via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Moser of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Moser?

Design kopen van Moser begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Moser, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Moser. Om meer kans te maken om het designobject van Moser te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Moser! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.