• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Nico Bulder (1898-1964)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Nico Bulder

Nico Bulder (1898-1964)

Kunstenaar

Nico BULDER (Hoogezand 1898 - Groningen 1964)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (13 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Nico Bulder - Boek met 8 gravures & monografie & losse prent 'veulen' kopen? Bied vanaf 50!
Nico Bulder - Boek met 8 gravures & monografie & losse prent 'veulen'

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorMiles

Eindtijd15-04-2022 om 20:41

Jaartal1934
TechniekVaria
Afmetingen20 cm x 20 cm (h x b)

Kunst kopen van Nico Bulder

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nico Bulder? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nico Bulder. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nico Bulder en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nico Bulder te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nico Bulder!

Volg het aanbod kunst van Nico Bulder te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nico Bulder te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nico Bulder instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nico Bulder kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nico Bulder!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nico Bulder kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nico Bulder en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nico Bulder via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nico Bulder of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nico Bulder?

Kunst kopen van Nico Bulder begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nico Bulder, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nico Bulder. Om meer kans te maken om de Nico Bulder te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nico Bulder! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.