Nol Manten (1944-1991)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Nol Manten
Nol Manten (1944-1991)

Nol Manten (1944-1991)

Kunstenaar

Nol MANTEN (Utrecht,1944 - 1991)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Nol Manten - Katten en een vlinder kopen? Bied vanaf 600!
Nol Manten - Katten en een vlinderSchilderij
Geplaatst doorNellyN
Eindtijd 15-03-2023 om 21:02
Jaartal1986
TechniekOlieverf
Afmetingen39.5 cm x 48.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Nol Manten

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nol Manten? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nol Manten. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nol Manten en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nol Manten te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nol Manten!

Volg het aanbod kunst van Nol Manten te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nol Manten te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nol Manten instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nol Manten kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nol Manten!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nol Manten kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nol Manten en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nol Manten via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nol Manten of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nol Manten?

Kunst kopen van Nol Manten begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nol Manten, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nol Manten. Om meer kans te maken om de Nol Manten te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nol Manten! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.