Nol Reuser
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Nol Reuser
Nol Reuser

Nol Reuser (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Nol REUSER

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
Nol Reuser - Clown? kopen? Bied vanaf 20!
Nol Reuser - Clown?Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorTmion
Eindtijd 02-04-2023 om 15:00
Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Nol Reuser

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nol Reuser? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nol Reuser. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nol Reuser en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nol Reuser te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nol Reuser!

Volg het aanbod kunst van Nol Reuser te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nol Reuser te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nol Reuser instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nol Reuser kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nol Reuser!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nol Reuser kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nol Reuser en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nol Reuser via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nol Reuser of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nol Reuser?

Kunst kopen van Nol Reuser begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nol Reuser, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nol Reuser. Om meer kans te maken om de Nol Reuser te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nol Reuser! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.