• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Nynke Jelles-Schepers (1935)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Nynke Jelles-Schepers

Nynke Jelles-Schepers (1935)

Kunstenaar

Nynke JELLES - SCHEPERS (Maracaibo 1935)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Nynke Jelles-Schepers - VPK Maria Montessori brons kopen? Bied vanaf 60!
Nynke Jelles-Schepers - VPK Maria Montessori brons

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorPensioenman

Eindtijd10-04-2022 om 22:34

Jaartal1970
TechniekPenning
Afmetingen8.0 cm x 8.0 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Kunst kopen van Nynke Jelles-Schepers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nynke Jelles-Schepers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nynke Jelles-Schepers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nynke Jelles-Schepers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nynke Jelles-Schepers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nynke Jelles-Schepers!

Volg het aanbod kunst van Nynke Jelles-Schepers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nynke Jelles-Schepers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nynke Jelles-Schepers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nynke Jelles-Schepers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nynke Jelles-Schepers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nynke Jelles-Schepers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nynke Jelles-Schepers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nynke Jelles-Schepers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nynke Jelles-Schepers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nynke Jelles-Schepers?

Kunst kopen van Nynke Jelles-Schepers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nynke Jelles-Schepers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nynke Jelles-Schepers. Om meer kans te maken om de Nynke Jelles-Schepers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nynke Jelles-Schepers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.