• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Olfert Dapper (1636-1689)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Olfert Dapper

Olfert Dapper (1636-1689)

Kunstenaar

Olfert DAPPER (1636-1689) 17e eeuwse historicus en publicist.

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Olfert Dapper - Amsterdam, 1663, de Haarlemmerpoort met schepen in de achtergrond op 't IJ kopen? Bied vanaf 65!
Olfert Dapper - Amsterdam, 1663, de Haarlemmerpoort met schepen in de achtergrond op 't IJ

Grafiek tot 1900

Geplaatst doorMiles

Eindtijd11-06-2022 om 10:15

Jaartal1663
TechniekGravure
Afmetingen32 cm x 42 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Olfert Dapper

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Olfert Dapper? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Olfert Dapper. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Olfert Dapper en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Olfert Dapper te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Olfert Dapper!

Volg het aanbod kunst van Olfert Dapper te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Olfert Dapper te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Olfert Dapper instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Olfert Dapper kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Olfert Dapper!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Olfert Dapper kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Olfert Dapper en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Olfert Dapper via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Olfert Dapper of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Olfert Dapper?

Kunst kopen van Olfert Dapper begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Olfert Dapper, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Olfert Dapper. Om meer kans te maken om de Olfert Dapper te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Olfert Dapper! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.