Patrice Henry-Biabaud (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Patrice Henry-Biabaud
Patrice Henry-Biabaud (1942)

Patrice Henry-Biabaud (1942)

Kunstenaar

Patrice HENRY-BIABAUD (1942)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
Patrice Henry-Biabaud - de prig (r2) kopen? Bied vanaf 30!
Patrice Henry-Biabaud (1942) Frans de prig (r2)
TechniekEts
Afmetingen30 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Patrice Henry-Biabaud

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Patrice Henry-Biabaud? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Patrice Henry-Biabaud. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Patrice Henry-Biabaud en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Patrice Henry-Biabaud te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Patrice Henry-Biabaud!

Volg het aanbod kunst van Patrice Henry-Biabaud te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Patrice Henry-Biabaud te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Patrice Henry-Biabaud instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Patrice Henry-Biabaud kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Patrice Henry-Biabaud!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Patrice Henry-Biabaud kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Patrice Henry-Biabaud en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Patrice Henry-Biabaud via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Patrice Henry-Biabaud of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Patrice Henry-Biabaud?

Kunst kopen van Patrice Henry-Biabaud begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Patrice Henry-Biabaud, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Patrice Henry-Biabaud. Om meer kans te maken om de Patrice Henry-Biabaud te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Patrice Henry-Biabaud! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.