Paul Augustin Aizpiri (1919-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul Augustin Aizpiri
Paul Augustin Aizpiri (1919-2016)

Paul Augustin Aizpiri (1919-2016)

Kunstenaar

Paul Augustin AIZPIRI (Parijs 1919 - 2016)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Paul Augustin Aizpiri - LIEGENDER MÄDCHENAKT . Signiert . kopen? Bied vanaf 150!
Paul Augustin Aizpiri (1919-2016) Frans LIEGEN HANDELING. Ondertekend .
TechniekLitho
Afmetingen40 x 58.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Paul Augustin Aizpiri - NATURE MORTE AUX FRUITS kopen? Bied vanaf 200!
Paul Augustin Aizpiri (1919-2016) Frans NATURE MORTE AUX FRUITS
TechniekLitho
Afmetingen56 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Paul Augustin Aizpiri

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul Augustin Aizpiri? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul Augustin Aizpiri. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul Augustin Aizpiri en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul Augustin Aizpiri te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul Augustin Aizpiri!

Volg het aanbod kunst van Paul Augustin Aizpiri te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul Augustin Aizpiri te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul Augustin Aizpiri instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul Augustin Aizpiri kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul Augustin Aizpiri!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul Augustin Aizpiri kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul Augustin Aizpiri en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul Augustin Aizpiri via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul Augustin Aizpiri of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul Augustin Aizpiri?

Kunst kopen van Paul Augustin Aizpiri begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul Augustin Aizpiri, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul Augustin Aizpiri. Om meer kans te maken om de Paul Augustin Aizpiri te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul Augustin Aizpiri! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.