Paul Corvers (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul Corvers
Paul Corvers (1953)

Paul Corvers (1953)

Kunstenaar

Paul CORVERS (s'Hertogenbosch, 1953)

Aangeboden items
4
Verkochte items
48
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Paul Corvers - Abstract kunstwerk kopen? Bied vanaf 75!
Paul Corvers (1953) Nederlands Abstract kunstwerk
TechniekOlieverf
Afmetingen50 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Paul Corvers - Ditch kopen? Bied vanaf 275!
Paul Corvers (1953) Nederlands Ditch
TechniekOlieverf
Afmetingen34.5 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 275
Bied mee Bied mee
Paul Corvers - Zonder titel (451) kopen? Bied vanaf 325!
Paul Corvers (1953) Nederlands Zonder titel (451)
TechniekAcryl
Afmetingen35 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 325
Bied mee Bied mee
Paul Corvers - zonder titel (713) kopen? Bied vanaf 225!
Paul Corvers (1953) Nederlands zonder titel (713)
TechniekOlieverf
Afmetingen24 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 225
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Paul Corvers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul Corvers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul Corvers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul Corvers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul Corvers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul Corvers!

Volg het aanbod kunst van Paul Corvers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul Corvers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul Corvers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul Corvers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul Corvers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul Corvers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul Corvers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul Corvers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul Corvers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul Corvers?

Kunst kopen van Paul Corvers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul Corvers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul Corvers. Om meer kans te maken om de Paul Corvers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul Corvers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.