Paul de Nooijer (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul de Nooijer
Paul de Nooijer (1943)

Paul de Nooijer (1943)

Kunstenaar

Paul de NOOIJER (Eindhoven, 1943). Fotograaf

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (14 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Paul de Nooijer - Bewerkte foto, The type I - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 250!
Paul de Nooijer - Bewerkte foto, The type I - Ingelijst (Groot)Fotografie
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 12-03-2023 om 20:56
Jaartal1989
TechniekC-Print
Afmetingen142.4 cm x 106.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Paul de Nooijer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul de Nooijer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul de Nooijer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul de Nooijer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul de Nooijer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul de Nooijer!

Volg het aanbod kunst van Paul de Nooijer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul de Nooijer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul de Nooijer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul de Nooijer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul de Nooijer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul de Nooijer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul de Nooijer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul de Nooijer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul de Nooijer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul de Nooijer?

Kunst kopen van Paul de Nooijer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul de Nooijer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul de Nooijer. Om meer kans te maken om de Paul de Nooijer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul de Nooijer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.