Paul de Vries (1967)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul de Vries
Paul de Vries (1967)

Paul de Vries (1967)

Kunstenaar

Paul DeVries is geboren in 1967 in Nyon, Zwitserland. In zijn vroegere jaren leefde hij in Duitsand. Sinds 1972 woonde en werkte DeVries in Amsterdam en hij heeft ook in plaatsen als Hawaii, Berlijn of in Indonesië gewerkt. In 1987 en 1988 studeerde hij aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam.

Tussen 1986 en 1989 volgde hij aan de Estor Studio School in Amsterdam verschillende lessen in Commerciële Kunst. Ook kreeg hij les van Hans Vanhorck in het aquarellen. Tijdens zijn vele reizen verzamelde hij inspiratie en ontmoette hij nieuwe mensen die zijn passie voor aquarel met hem deelden. Het werk van DeVries is vertegenwoordigd in verschillende galeries in Nederland, Singapore, Duitsland, België.

Aangeboden items
3
Verkochte items
31
Nationaliteit
Zwitsers Zwitsers  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Paul de Vries - Schilderij van Iris kopen? Bied vanaf 30!
Paul de Vries - Schilderij van IrisGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorGraafje01
Eindtijd 04-04-2023 om 22:25
Jaartal1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen75 cm x 72.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Paul de Vries - Zeefdruk, Bloemen kopen? Bied vanaf 35!
Paul de Vries - Zeefdruk, BloemenGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 12-03-2023 om 22:26
Jaartal1998
TechniekZeefdruk
Afmetingen82 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Paul de Vries - Zeefdruk, Bloemen kopen? Bied vanaf 35!
Paul de Vries - Zeefdruk, BloemenGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 12-03-2023 om 22:26
Jaartal1998
TechniekZeefdruk
Afmetingen81 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Paul de Vries

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul de Vries? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul de Vries. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul de Vries en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul de Vries te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul de Vries!

Volg het aanbod kunst van Paul de Vries te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul de Vries te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul de Vries instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul de Vries kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul de Vries!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul de Vries kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul de Vries en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul de Vries via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul de Vries of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul de Vries?

Kunst kopen van Paul de Vries begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul de Vries, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul de Vries. Om meer kans te maken om de Paul de Vries te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul de Vries! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.