Paul Gabriel Hubert (1929)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul Gabriel Hubert
Paul Gabriel Hubert (1929)

Paul Gabriel Hubert (1929)

Kunstenaar

Paul Gabriel HUBERT (1929)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Paul Gabriel Hubert - Naakt. Zittende vrouw. kopen? Bied vanaf 59!
Paul Gabriel Hubert (1929) Naakt. Zittende vrouw.
TechniekPotlood
Afmetingen30 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Paul Gabriel Hubert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul Gabriel Hubert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul Gabriel Hubert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul Gabriel Hubert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul Gabriel Hubert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul Gabriel Hubert!

Volg het aanbod kunst van Paul Gabriel Hubert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul Gabriel Hubert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul Gabriel Hubert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul Gabriel Hubert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul Gabriel Hubert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul Gabriel Hubert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul Gabriel Hubert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul Gabriel Hubert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul Gabriel Hubert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul Gabriel Hubert?

Kunst kopen van Paul Gabriel Hubert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul Gabriel Hubert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul Gabriel Hubert. Om meer kans te maken om de Paul Gabriel Hubert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul Gabriel Hubert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.