• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Paul van Dijk (1947)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Paul van Dijk

Paul van Dijk (1947)

Kunstenaar

Geboren in Utrecht (1947). Woont en werkt in Den Bosch.

Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving ´s-Hertogenbosch (1965-1970).

Paul van Dijk is een naoorlogse kunstenaar van het eerste uur, die niet meezeilde in de richting van de actuele wind, maar ijzerenheinig zijn eigen koers bepaalde. En zeker niet in de kunsthistorische volgorde der genres: als minimalist betoont hij zich uiterst fundamenteel, maar zijn concept is weer heel wat rijker dan het minimale doet vermoeden.

Aangeboden items
2
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Paul van Dijk - Map met vijf abstracte houtdrukken kopen? Bied vanaf 70!
Paul van Dijk - Map met vijf abstracte houtdrukken

Grafiek na 1900

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd21-05-2022 om 20:45

Jaartal1973
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen62.5 cm x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Laatste
kans
Paul van Dijk - Serie van 15 houtdrukken, Bram's Cassette - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Paul van Dijk - Serie van 15 houtdrukken, Bram's Cassette - Ingelijst

Grafiek na 1900

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd29-05-2022 om 20:59

Jaartal1972
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen49 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Paul van Dijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul van Dijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul van Dijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul van Dijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul van Dijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul van Dijk!

Volg het aanbod kunst van Paul van Dijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul van Dijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul van Dijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul van Dijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul van Dijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul van Dijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul van Dijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul van Dijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul van Dijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul van Dijk?

Kunst kopen van Paul van Dijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul van Dijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul van Dijk. Om meer kans te maken om de Paul van Dijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul van Dijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.