• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Paula Evers (1942)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Paula Evers

Paula Evers (1942)

Kunstenaar

Paula Evers is in 1942 geboren in Bergen, Noord Holland. Paula volgde de opleiding bij de van Gogh academie in Amsterdam. Paula is een intuitief schilder. Zij werkt en – verwerkt vanuit gevoel. Niets is van te voren bedacht. Alles hangt af van haar emotie en stemming van dat moment. Haar schilderijen komen gaandeweg tot stand. Haar handen bezitten alle technische vaardigheden die nodig zijn om het schilderen als een meditatie te laten plaatsvinden. Haar schilderijen manifesteren zich door kleur. Vooral in de herfst laat Paula zich voeden door de talrijke en verschillende kleuren die dit jaargetijde tentoonstelt. Daaruit spreekt haar liefde voor warme kleuren van aardse en natuurlijke tinten en het hartstochtelijk hanteren van hun drager op doek, de verf. Zij schildert zowel figuratief als abstract. Zelf omschrijft zij haar werk als lyrisch abstract.
De term “lyrisch” geeft op een directe manier uitdrukking aan een emotionele staat van zijn. De figuren die Paula schildert zijn zonder gelaatstrekken. De contouren zijn slechts aanduidingen van gestaltes. Hun abstracte omgeving is een ongedefinieerde ruimte die hen omlijsten. In haar werk spelen zich verhalen af tussen mensen, waarmee de toeschouwer zich kan identificeren. Haar werk wordt daardoor toegankelijk en heeft een grote aantrekkingskracht op vrijwel ieder toeschouwer. Voor haar abstracte werk gebruikt Paula veelal materie waarmee haar werk zogezegd een sprekende huid krijgt. De verf die zij er vervolgens over aanbrengt accentueren de vormen van de materie en sturen op die manier de uiteindelijke compositie. Haar schilderijen zuigen je hun ruimte binnen om er vervolgens eindeloos in te kunnen ronddwalen.” en er van alles in te ontdekken valt.

Aangeboden items
1
Verkochte items
13
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Paula Evers - Zonder titel. kopen? Bied vanaf 750!
Paula Evers - Zonder titel.

Schilderij

Geplaatst doorBOUKIE

Eindtijd13-02-2022 om 21:56

Jaartal1998
TechniekAcryl
Afmetingen80 cm x 90 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Paula Evers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paula Evers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paula Evers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paula Evers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paula Evers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paula Evers!

Volg het aanbod kunst van Paula Evers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paula Evers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paula Evers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paula Evers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paula Evers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paula Evers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paula Evers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paula Evers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paula Evers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paula Evers?

Kunst kopen van Paula Evers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paula Evers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paula Evers. Om meer kans te maken om de Paula Evers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paula Evers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.