Paule Nolens (1924)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paule Nolens
Paule Nolens (1924)

Paule Nolens (1924)

Kunstenaar

Paule NOLENS (Hasselt, 1924)

Aangeboden items
1
Verkochte items
13
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Paule Nolens - & Christine Steffens - Lot van vier werken op papier kopen? Bied vanaf 80!
Paule Nolens - & Christine Steffens - Lot van vier werken op papierGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 02-04-2023 om 21:22
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen51 cm x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Paule Nolens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paule Nolens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paule Nolens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paule Nolens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paule Nolens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paule Nolens!

Volg het aanbod kunst van Paule Nolens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paule Nolens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paule Nolens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paule Nolens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paule Nolens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paule Nolens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paule Nolens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paule Nolens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paule Nolens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paule Nolens?

Kunst kopen van Paule Nolens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paule Nolens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paule Nolens. Om meer kans te maken om de Paule Nolens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paule Nolens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.