Peter Bastiaanssen (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter Bastiaanssen
Peter Bastiaanssen (1957)

Peter Bastiaanssen (1957)

Kunstenaar

Peter BASTIAANSSEN

Schilder, tekenaar, beeldhouwer, installatiekunstenaar.

Geboren te Breda in 1957.

Opleiding:

Bastiaanssen studeerde van 1982 tot 1987 aan de Academie St. Joost in Breda.

Woont en werkt in Rotterdam.

Bastiaanssens werk kenmerkt zich door de zwarte hond; deze komen zowel voor als houten sculpturen, als in zijn vlakke werk. In zijn werk, simpel en kleurrijk, neemt Bastiaanssen de hedendaagse burgercultuur op de hak. Met ‘Bastiaanssen International Rescue’, waaronder hij verschillende kunstprojecten heeft gestart, probeert de kunstenaar de wereld – in het bijzonder de kunstwereld – te redden. Hij wilt vragen zetten bij kunst die moeilijk te begrijpen valt, terwijl beeldende kwaliteit ook afwezig lijkt.

Exposities en prijzen:

Het werk van Bastiaanssen is geëxposeerd in onder meer Nederland en Noorwegen.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
3
Verkochte items
549
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (159 x Favoriet)
filters
Peter Bastiaanssen - flying fishes kopen? Bied vanaf 90!
Peter Bastiaanssen (1957) Nederlands flying fishes
TechniekZeefdruk
Afmetingen74 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
FA. (8)
Peter Bastiaanssen - Fisch rules kopen? Bied vanaf 90!
Peter Bastiaanssen (1957) Nederlands Fisch rules
TechniekZeefdruk
Afmetingen74 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
FA. (6)
Peter Bastiaanssen - flying fish kopen? Bied vanaf 90!
Peter Bastiaanssen (1957) Nederlands flying fish
TechniekZeefdruk
Afmetingen74 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
FA. (9)

Kunst kopen van Peter Bastiaanssen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Bastiaanssen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Bastiaanssen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Bastiaanssen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Bastiaanssen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Bastiaanssen!

Volg het aanbod kunst van Peter Bastiaanssen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Bastiaanssen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Bastiaanssen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Bastiaanssen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Bastiaanssen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Bastiaanssen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Bastiaanssen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Bastiaanssen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Bastiaanssen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Bastiaanssen?

Kunst kopen van Peter Bastiaanssen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Bastiaanssen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Bastiaanssen. Om meer kans te maken om de Peter Bastiaanssen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Bastiaanssen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.