• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Peter Harskamp (1941)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Peter Harskamp

Peter Harskamp (1941)

Kunstenaar

Peter HARSKAMP (Den Haag, 1941)

Aangeboden items
1
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (31 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Peter Harskamp - Krijttekening, Vrouw met kind - Ingelijst kopen? Bied vanaf 100!
Peter Harskamp - Krijttekening, Vrouw met kind - Ingelijst

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd22-05-2022 om 21:34

Jaartal1982
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen90.5 cm x 70.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Peter Harskamp

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Harskamp? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Harskamp. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Harskamp en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Harskamp te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Harskamp!

Volg het aanbod kunst van Peter Harskamp te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Harskamp te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Harskamp instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Harskamp kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Harskamp!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Harskamp kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Harskamp en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Harskamp via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Harskamp of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Harskamp?

Kunst kopen van Peter Harskamp begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Harskamp, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Harskamp. Om meer kans te maken om de Peter Harskamp te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Harskamp! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.