Peter Munnik (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter Munnik
Peter Munnik (1951)

Peter Munnik (1951)

Kunstenaar

Peter MUNNIK (Den Helder, 1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
111
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Peter Munnik - Zonder titel kopen? Bied vanaf 75!
Peter Munnik (1951) Nederlands Zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen63 x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstGlasschade
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Peter Munnik

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Munnik? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Munnik. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Munnik en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Munnik te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Munnik!

Volg het aanbod kunst van Peter Munnik te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Munnik te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Munnik instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Munnik kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Munnik!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Munnik kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Munnik en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Munnik via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Munnik of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Munnik?

Kunst kopen van Peter Munnik begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Munnik, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Munnik. Om meer kans te maken om de Peter Munnik te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Munnik! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.