Peter Spaans (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Peter Spaans
Peter Spaans (1953)

Peter Spaans (1953)

Kunstenaar

Peter Roland SPAANS (Weesp 1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Peter Spaans - z.t. | collage kopen? Bied vanaf 15!
Peter Spaans - z.t. | collageGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorElitepauper
Eindtijd 24-01-2023 om 20:11
Jaartal1985
TechniekZeefdruk
Afmetingen40.2 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Peter Spaans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Peter Spaans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Peter Spaans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Peter Spaans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Peter Spaans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Peter Spaans!

Volg het aanbod kunst van Peter Spaans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Peter Spaans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Peter Spaans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Peter Spaans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Peter Spaans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Peter Spaans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Peter Spaans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Peter Spaans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Peter Spaans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Peter Spaans?

Kunst kopen van Peter Spaans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Peter Spaans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Peter Spaans. Om meer kans te maken om de Peter Spaans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Peter Spaans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.