• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Pie Daenen (1950)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Pie Daenen

Pie Daenen (1950)

Kunstenaar

Pie DAENEN (1950) Pie Daenen, beeldhouwer, tekenaar. Genoot zijn opleiding aan de Stadsacademie voor Toegepaste Kunsten in Maastricht. Heeft diverse solo- en groepsexposities op zijn naam staan o.a. in De Fabriek te Eindhoven en Museum van Bommel van Dam in Venlo.

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Pie Daenen - Kruisgang kopen? Bied vanaf 120!
Pie Daenen - Kruisgang

Schilderij

Geplaatst doorcolourfulartlimburg

Eindtijd22-12-2021 om 22:16

Jaartal1974
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen50 cm x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Pie Daenen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pie Daenen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pie Daenen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pie Daenen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pie Daenen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pie Daenen!

Volg het aanbod kunst van Pie Daenen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pie Daenen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pie Daenen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pie Daenen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pie Daenen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pie Daenen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pie Daenen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pie Daenen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pie Daenen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pie Daenen?

Kunst kopen van Pie Daenen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pie Daenen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pie Daenen. Om meer kans te maken om de Pie Daenen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pie Daenen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.