Pierre Delnoy (1929)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pierre Delnoy
Pierre Delnoy (1929)

Pierre Delnoy (1929)

Kunstenaar

Pierre DELNOY (Vijlen, 11 juni 1929) Kenmerkend voor Pierre Delnoy is dat hij gefacineerd werd door dat geliefde romantische limburgse landschap van vooral Geul en mergelland met zijn kenmerkende vakwerkboerderijen en vergezichten. En dus in zijn vrije tijd trok hij met plezier met de schildersezel of tekenmateriaal erop uit. en zijn vele werk onstond als het ware vanzelf. Uiteindelijk mondde dit uit tot een groot levenswerk. Tal van illustraties in kranten (De Limburger en Vaalser weekblad), kalenderserie's (DSM en ZOL), boeken (titels: Villa-Vallis, Aoëpe vinster, Kroniek van een kerkdorp, Ene koef wil bloome, D'r nagel op der kop en St. Pancratiuskerk Heerlen), pentekeningen in mapjes, prentbriefkaarten of met doeken in woonkamers bereikte Pierre zijn grote publiek. Natuurlijk waren er ontelbare recencies in kranten, besprekingen en exposities vanaf 1966, de laatste in een grote overzichtstentoonstelling in het Thermenmuseum in 1998. Een kloeke 50 knipselboeken bij Pierre thuis verhalen over zijn schildersleven en andere werkzaamheden. Voor een uitvoerige typering verwijs ik naar de uitgave "Pierre Delnoy, schilder van Geul en Mergelland" door Jef Bonten, Uitgave Coenen Simpelveld in 1986.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
Pierre Delnoy - Kasteel Vaalsbroek kopen? Bied vanaf 159!
Pierre Delnoy (1929) Nederlands Kasteel Vaalsbroek
TechniekOlieverf
Afmetingen41 cm x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 159
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Pierre Delnoy

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pierre Delnoy? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pierre Delnoy. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pierre Delnoy en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pierre Delnoy te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pierre Delnoy!

Volg het aanbod kunst van Pierre Delnoy te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pierre Delnoy te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pierre Delnoy instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pierre Delnoy kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pierre Delnoy!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pierre Delnoy kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pierre Delnoy en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pierre Delnoy via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pierre Delnoy of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pierre Delnoy?

Kunst kopen van Pierre Delnoy begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pierre Delnoy, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pierre Delnoy. Om meer kans te maken om de Pierre Delnoy te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pierre Delnoy! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.