Pierre Willem John Hoeks (1906-1990)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pierre Willem John Hoeks
Pierre Willem John Hoeks (1906-1990)

Pierre Willem John Hoeks (1906-1990)

Kunstenaar

Pierre Willem John HOEKS (Den Haag 1906 - Den Haag 1990)

Hoeks volgde zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Naast architect was hij schilder, tekenaar en monumentaal kunstenaar.

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Pierre Willem John Hoeks - Orleans kopen? Bied vanaf 50!
Pierre Willem John Hoeks - OrleansTekening / Aquarel
Geplaatst doorNorush
Eindtijd 07-02-2023 om 22:01
Jaartal1951
TechniekPotlood
Afmetingen23.5 cm x 35.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Pierre Willem John Hoeks

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pierre Willem John Hoeks? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pierre Willem John Hoeks. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pierre Willem John Hoeks en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pierre Willem John Hoeks te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pierre Willem John Hoeks!

Volg het aanbod kunst van Pierre Willem John Hoeks te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pierre Willem John Hoeks te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pierre Willem John Hoeks instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pierre Willem John Hoeks kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pierre Willem John Hoeks!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pierre Willem John Hoeks kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pierre Willem John Hoeks en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pierre Willem John Hoeks via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pierre Willem John Hoeks of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pierre Willem John Hoeks?

Kunst kopen van Pierre Willem John Hoeks begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pierre Willem John Hoeks, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pierre Willem John Hoeks. Om meer kans te maken om de Pierre Willem John Hoeks te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pierre Willem John Hoeks! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.