• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Piet Bekker (1912-1992)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Piet Bekker

Piet Bekker (1912-1992)

Kunstenaar

Piet BEKKER (Den Haag 1912 - 1992)

Schilder, aquarellist, vervaardiger van gouaches en kunstnijveraar

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Piet Bekker - Stilleven met flessen, kom en citroen kopen? Bied vanaf 260!
Piet Bekker - Stilleven met flessen, kom en citroen

Schilderij

Geplaatst doorBerting22

Eindtijd02-06-2022 om 21:00

Jaartal1941
TechniekOlieverf
Afmetingen57 cm x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerHardboard
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Piet Bekker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet Bekker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet Bekker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet Bekker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet Bekker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet Bekker!

Volg het aanbod kunst van Piet Bekker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet Bekker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet Bekker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet Bekker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet Bekker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet Bekker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet Bekker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet Bekker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet Bekker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet Bekker?

Kunst kopen van Piet Bekker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet Bekker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet Bekker. Om meer kans te maken om de Piet Bekker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet Bekker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.