Piet Lont (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Piet Lont
Piet Lont (1947)

Piet Lont (1947)

Kunstenaar

Piet LONT (Wieringen, 1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
31
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (24 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Piet Lont - Station te Haarlem (1978) kopen? Bied vanaf 120!
Piet Lont - Station te Haarlem (1978)Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorMilt
Eindtijd 05-04-2023 om 19:37
Jaartal1978
TechniekLitho
Afmetingen90.5 cm x 78.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Piet Lont

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet Lont? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet Lont. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet Lont en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet Lont te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet Lont!

Volg het aanbod kunst van Piet Lont te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet Lont te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet Lont instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet Lont kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet Lont!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet Lont kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet Lont en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet Lont via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet Lont of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet Lont?

Kunst kopen van Piet Lont begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet Lont, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet Lont. Om meer kans te maken om de Piet Lont te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet Lont! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.