Piet Snoeren (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Piet Snoeren
Piet Snoeren (1938)

Piet Snoeren (1938)

Kunstenaar

Piet SNOEREN (Breda, 1938)

Aangeboden items
2
Verkochte items
79
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (25 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Piet Snoeren - St. Annastraat Breda kopen? Bied vanaf 45!
Piet Snoeren - St. Annastraat BredaGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorKunstbedrijf

Eindtijd 17-09-2022 om 22:14

Jaartal1983
TechniekDroge Naald
Afmetingen16 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Piet Snoeren - Lunan kopen? Bied vanaf 255!
Piet Snoeren - LunanSchilderij

Geplaatst doorCords

Eindtijd 18-09-2022 om 21:47

Jaartal1995
TechniekOlieverf
Afmetingen66 cm x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Piet Snoeren

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Piet Snoeren? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Piet Snoeren. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Piet Snoeren en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Piet Snoeren te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Piet Snoeren!

Volg het aanbod kunst van Piet Snoeren te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Piet Snoeren te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Piet Snoeren instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Piet Snoeren kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Piet Snoeren!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Piet Snoeren kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Piet Snoeren en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Piet Snoeren via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Piet Snoeren of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Piet Snoeren?

Kunst kopen van Piet Snoeren begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Piet Snoeren, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Piet Snoeren. Om meer kans te maken om de Piet Snoeren te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Piet Snoeren! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.