Pieter Celie (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pieter Celie
Pieter Celie (1942)

Pieter Celie (1942)

Kunstenaar

Pieter CELIE (Eindhoven 1942)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Pieter Celie - galerij De Zwarte Panter, Antwerpen kopen? Bied vanaf 35!
Pieter Celie - galerij De Zwarte Panter, AntwerpenGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorPanter
Eindtijd 12-02-2023 om 20:55
Jaartal1978
TechniekZeefdruk
Afmetingen63 cm x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Pieter Celie

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pieter Celie? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pieter Celie. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pieter Celie en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pieter Celie te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pieter Celie!

Volg het aanbod kunst van Pieter Celie te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pieter Celie te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pieter Celie instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pieter Celie kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pieter Celie!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter Celie kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pieter Celie en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pieter Celie via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pieter Celie of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pieter Celie?

Kunst kopen van Pieter Celie begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pieter Celie, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pieter Celie. Om meer kans te maken om de Pieter Celie te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pieter Celie! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.