• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Pieter Haaxman (1854-1937)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Pieter Haaxman

Pieter Haaxman (1854-1937)

Kunstenaar

Pieter HAAXMAN (Den Haag 1854 - Haarlem 1937)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Pieter Haaxman - Pieter Haaxman - Conchylium, Papilio, Squid et Cochlea kopen? Bied vanaf 1200!
Pieter Haaxman - Pieter Haaxman - Conchylium, Papilio, Squid et Cochlea

Tekening / Aquarel

Geplaatst door123kunsthandel

Eindtijd11-01-2022 om 21:22

Jaartal1854
TechniekAquarel
Afmetingen35 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Pieter Haaxman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pieter Haaxman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pieter Haaxman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pieter Haaxman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pieter Haaxman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pieter Haaxman!

Volg het aanbod kunst van Pieter Haaxman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pieter Haaxman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pieter Haaxman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pieter Haaxman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pieter Haaxman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter Haaxman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pieter Haaxman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pieter Haaxman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pieter Haaxman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pieter Haaxman?

Kunst kopen van Pieter Haaxman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pieter Haaxman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pieter Haaxman. Om meer kans te maken om de Pieter Haaxman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pieter Haaxman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.