Pieter Man in 't Veld (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pieter Man in 't Veld
Pieter Man in 't Veld (1946)

Pieter Man in 't Veld (1946)

Kunstenaar

Pieter MAN IN 'T VELD (Maassluis 1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Pieter Man in 't Veld - Naakt II kopen? Bied vanaf 145!
Pieter Man in 't Veld (1946) Nederlands Naakt II
TechniekPotlood
Afmetingen100 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 145
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pieter Man in 't Veld

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pieter Man in 't Veld? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pieter Man in 't Veld. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pieter Man in 't Veld en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pieter Man in 't Veld te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pieter Man in 't Veld!

Volg het aanbod kunst van Pieter Man in 't Veld te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pieter Man in 't Veld te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pieter Man in 't Veld instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pieter Man in 't Veld kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pieter Man in 't Veld!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter Man in 't Veld kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pieter Man in 't Veld en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pieter Man in 't Veld via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pieter Man in 't Veld of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pieter Man in 't Veld?

Kunst kopen van Pieter Man in 't Veld begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pieter Man in 't Veld, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pieter Man in 't Veld. Om meer kans te maken om de Pieter Man in 't Veld te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pieter Man in 't Veld! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.