Pit van Loo (1905-1991)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pit van Loo
Pit van Loo (1905-1991)

Pit van Loo (1905-1991)

Kunstenaar

Pit van LOO (Winsum 1905 - Haren 1991)

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Pit van Loo (1905-1991) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Pit van Loo (1905-1991) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Er zijn 12 mensen die Pit van Loo (1905-1991) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Pit van Loo

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pit van Loo? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pit van Loo. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pit van Loo en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pit van Loo te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pit van Loo!

Volg het aanbod kunst van Pit van Loo te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pit van Loo te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pit van Loo instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pit van Loo kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pit van Loo!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pit van Loo kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pit van Loo en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pit van Loo via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pit van Loo of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pit van Loo?

Kunst kopen van Pit van Loo begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pit van Loo, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pit van Loo. Om meer kans te maken om de Pit van Loo te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pit van Loo! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.