• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Rainer Maria Küchenmeister
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Rainer Maria Küchenmeister

Rainer Maria Küchenmeister

Kunstenaar

Rainer Maria KÜCHENMEISTER

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Rainer Maria Küchenmeister - Litho IV uit map "Napoleon" kopen? Bied vanaf 40!
Rainer Maria Küchenmeister - Litho IV uit map "Napoleon"

Grafiek na 1900

Geplaatst doorCello1

Eindtijd26-11-2021 om 19:24

Jaartal1968
TechniekLitho
Afmetingen59 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Rainer Maria Küchenmeister

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rainer Maria Küchenmeister? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rainer Maria Küchenmeister. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rainer Maria Küchenmeister en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rainer Maria Küchenmeister te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rainer Maria Küchenmeister!

Volg het aanbod kunst van Rainer Maria Küchenmeister te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rainer Maria Küchenmeister te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rainer Maria Küchenmeister instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rainer Maria Küchenmeister kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rainer Maria Küchenmeister!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rainer Maria Küchenmeister kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rainer Maria Küchenmeister en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rainer Maria Küchenmeister via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rainer Maria Küchenmeister of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rainer Maria Küchenmeister?

Kunst kopen van Rainer Maria Küchenmeister begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rainer Maria Küchenmeister, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rainer Maria Küchenmeister. Om meer kans te maken om de Rainer Maria Küchenmeister te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rainer Maria Küchenmeister! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.