Reiner Schwarz (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Reiner Schwarz
Reiner Schwarz (1940)

Reiner Schwarz (1940)

Kunstenaar

Reiner SCHWARZ (Hirschberg im Riesengebirge 1940)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Reiner Schwarz - Selbst, äffisch, litho kopen? Bied vanaf 50!
Reiner Schwarz - Selbst, äffisch, lithoGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorRosser
Eindtijd 26-02-2023 om 20:18
Jaartal1976
TechniekLitho
Afmetingen66 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Reiner Schwarz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Reiner Schwarz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Reiner Schwarz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Reiner Schwarz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Reiner Schwarz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Reiner Schwarz!

Volg het aanbod kunst van Reiner Schwarz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Reiner Schwarz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Reiner Schwarz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Reiner Schwarz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Reiner Schwarz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Reiner Schwarz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Reiner Schwarz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Reiner Schwarz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Reiner Schwarz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Reiner Schwarz?

Kunst kopen van Reiner Schwarz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Reiner Schwarz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Reiner Schwarz. Om meer kans te maken om de Reiner Schwarz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Reiner Schwarz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.