Rene Boin (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rene Boin
Rene Boin (1953)

Rene Boin (1953)

Kunstenaar

René BOIN 14-06-1953, opleiding: ABK Arnhem, maakt tekeningen en schilderijen van klein (tekeningetjes in horloges) tot heel groot (muurschilderingen) en exposeert sinds 1978. Karakteristiek zijn de herkenbare potloodtechniek met optimaal gebruik van de papierstructuur, de heldere kleuren en de onderwerpen, waarbij beweging een steeds terugkerend thema is. Mensen, dieren en voorwerpen worden midden in een beweging vastgelegd of suggereren door hun combinatie een actie in de nabije toekomst. Dieren, sport en machines zijn favoriete onderwerpen. De toeschouwer wordt soms aan het lachen gemaakt en in ieder geval aan het denken gezet.

http://www.rkd.nl/rkddb/dispatcher.aspx?action=search&database=ChoiceArtists&search=priref=10009

Aangeboden items
3
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Rene Boin - Luchtvaartpool N.V. kopen? Bied vanaf 100!
Rene Boin (1953) Nederlands Luchtvaartpool N.V.
TechniekZeefdruk
Afmetingen30 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Rene Boin - De trap kopen? Bied vanaf 55!
Rene Boin (1953) Nederlands De trap
TechniekZeefdruk
Afmetingen49.5 cm x 64.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee
Rene Boin - De vensters kopen? Bied vanaf 55!
Rene Boin (1953) Nederlands De vensters
TechniekZeefdruk
Afmetingen49.5 cm x 64.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rene Boin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rene Boin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rene Boin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rene Boin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rene Boin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rene Boin!

Volg het aanbod kunst van Rene Boin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rene Boin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rene Boin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rene Boin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rene Boin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rene Boin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rene Boin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rene Boin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rene Boin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rene Boin?

Kunst kopen van Rene Boin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rene Boin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rene Boin. Om meer kans te maken om de Rene Boin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rene Boin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.