Reny de Graaf (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Reny de Graaf
Reny de Graaf (1941)

Reny de Graaf (1941)

Kunstenaar, Designer

Reny de GRAAF (Zevenaar (Gelderland) 1941)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
Reny de Graaf - My shadow kopen? Bied vanaf 350!
Reny de Graaf (1941) Nederlands My shadow
TechniekBrons
Afmetingen16 cm x 11 cm x 9.5 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Reny de Graaf

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Reny de Graaf? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Reny de Graaf. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Reny de Graaf en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Reny de Graaf te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Reny de Graaf!

Volg het aanbod kunst van Reny de Graaf te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Reny de Graaf te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Reny de Graaf instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Reny de Graaf kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Reny de Graaf!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Reny de Graaf kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Reny de Graaf en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Reny de Graaf via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Reny de Graaf of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Reny de Graaf?

Kunst kopen van Reny de Graaf begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Reny de Graaf, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Reny de Graaf. Om meer kans te maken om de Reny de Graaf te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Reny de Graaf! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.