Rob Kars (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rob Kars
Rob Kars (1946)

Rob Kars (1946)

Kunstenaar

Rob KARS (Rotterdam, 1946)

Aangeboden items
2
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
Rob Kars - Parvati sign kopen? Bied vanaf 50!
Rob Kars (1946) Nederlands Parvati sign
TechniekOlieverf
Afmetingen75 cm x 99 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (6)
Rob Kars - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Rob Kars (1946) zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen55 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Rob Kars

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rob Kars? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rob Kars. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rob Kars en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rob Kars te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rob Kars!

Volg het aanbod kunst van Rob Kars te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rob Kars te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rob Kars instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rob Kars kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rob Kars!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rob Kars kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rob Kars en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rob Kars via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rob Kars of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rob Kars?

Kunst kopen van Rob Kars begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rob Kars, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rob Kars. Om meer kans te maken om de Rob Kars te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rob Kars! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.