Rob Steenhorst (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rob Steenhorst
Rob Steenhorst (1952)

Rob Steenhorst (1952)

Kunstenaar

Rob STEENHORST (Amsterdam 1952)

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Rob Steenhorst (1952) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Rob Steenhorst (1952) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Rob Steenhorst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rob Steenhorst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rob Steenhorst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rob Steenhorst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rob Steenhorst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rob Steenhorst!

Volg het aanbod kunst van Rob Steenhorst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rob Steenhorst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rob Steenhorst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rob Steenhorst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rob Steenhorst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rob Steenhorst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rob Steenhorst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rob Steenhorst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rob Steenhorst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rob Steenhorst?

Kunst kopen van Rob Steenhorst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rob Steenhorst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rob Steenhorst. Om meer kans te maken om de Rob Steenhorst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rob Steenhorst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.