Rob van Essen (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rob van Essen
Rob van Essen (1946)

Rob van Essen (1946)

Kunstenaar

Rob van ESSEN (Den Haag 1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
Rob van Essen - Naamloos kopen? Bied vanaf 50!
Rob van Essen (1946) Nederlands Naamloos
TechniekAcryl
Afmetingen100 cm x 74.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Rob van Essen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rob van Essen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rob van Essen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rob van Essen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rob van Essen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rob van Essen!

Volg het aanbod kunst van Rob van Essen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rob van Essen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rob van Essen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rob van Essen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rob van Essen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rob van Essen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rob van Essen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rob van Essen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rob van Essen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rob van Essen?

Kunst kopen van Rob van Essen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rob van Essen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rob van Essen. Om meer kans te maken om de Rob van Essen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rob van Essen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.