Roland- Henrich Gotschik (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Roland- Henrich Gotschik
Roland- Henrich Gotschik (1960)

Roland- Henrich Gotschik (1960)

Kunstenaar

Roland-Henrich GOTSCHIK (1960)

Aangeboden items
3
Verkochte items
1
Nationaliteit
Duits Duits  Roemeens Roemeens  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
Roland- Henrich Gotschik - The frendly Führer kopen? Bied vanaf 150!
Roland- Henrich Gotschik (1960) Duits Roemeens The frendly Führer
TechniekAcryl
Afmetingen90 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Roland- Henrich Gotschik - Splashing Face kopen? Bied vanaf 150!
Roland- Henrich Gotschik (1960) Duits Roemeens Splashing Face
TechniekAcryl
Afmetingen90 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Roland- Henrich Gotschik - Van Gogh- The Day After kopen? Bied vanaf 400!
Roland- Henrich Gotschik (1960) Duits Roemeens Van Gogh- The Day After
TechniekAcryl
Afmetingen120 cm x 170 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Roland- Henrich Gotschik

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Roland- Henrich Gotschik? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Roland- Henrich Gotschik. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Roland- Henrich Gotschik en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Roland- Henrich Gotschik te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Roland- Henrich Gotschik!

Volg het aanbod kunst van Roland- Henrich Gotschik te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Roland- Henrich Gotschik te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Roland- Henrich Gotschik instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Roland- Henrich Gotschik kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Roland- Henrich Gotschik!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Roland- Henrich Gotschik kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Roland- Henrich Gotschik en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Roland- Henrich Gotschik via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Roland- Henrich Gotschik of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Roland- Henrich Gotschik?

Kunst kopen van Roland- Henrich Gotschik begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Roland- Henrich Gotschik, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Roland- Henrich Gotschik. Om meer kans te maken om de Roland- Henrich Gotschik te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Roland- Henrich Gotschik! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.