Ron Gennisse (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ron Gennisse
Ron Gennisse (1955)

Ron Gennisse (1955)

Kunstenaar

Ron GENNISSE (Dordrecht 1955)

Aangeboden items
1
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ron Gennisse - Isolement kopen? Bied vanaf 28!
Ron Gennisse (1955) Nederlands Isolement
TechniekLitho
Afmetingen45 cm x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 28
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ron Gennisse

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ron Gennisse? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ron Gennisse. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ron Gennisse en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ron Gennisse te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ron Gennisse!

Volg het aanbod kunst van Ron Gennisse te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ron Gennisse te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ron Gennisse instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ron Gennisse kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ron Gennisse!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ron Gennisse kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ron Gennisse en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ron Gennisse via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ron Gennisse of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ron Gennisse?

Kunst kopen van Ron Gennisse begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ron Gennisse, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ron Gennisse. Om meer kans te maken om de Ron Gennisse te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ron Gennisse! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.