Roza Bahrami (1973)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Roza Bahrami
Roza Bahrami (1973)

Roza Bahrami (1973)

Kunstenaar

Roza BAHRAMI (Teheran, 1973)

Graficus, illustrator

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
Roza Bahrami - zonder titel kopen? Bied vanaf 35!
Roza Bahrami (1973) Nederlands zonder titel
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen95 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Roza Bahrami

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Roza Bahrami? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Roza Bahrami. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Roza Bahrami en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Roza Bahrami te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Roza Bahrami!

Volg het aanbod kunst van Roza Bahrami te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Roza Bahrami te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Roza Bahrami instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Roza Bahrami kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Roza Bahrami!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Roza Bahrami kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Roza Bahrami en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Roza Bahrami via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Roza Bahrami of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Roza Bahrami?

Kunst kopen van Roza Bahrami begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Roza Bahrami, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Roza Bahrami. Om meer kans te maken om de Roza Bahrami te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Roza Bahrami! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.