Rudolf Bremmer (1900-1993)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rudolf Bremmer
Rudolf Bremmer (1900-1993)

Rudolf Bremmer (1900-1993)

Kunstenaar

Rudolf BREMMER was de zoon van H.P.Bremmer, de kunstenaar en kunstcriticus uit de eerste helft van de twintigste eeuw.Rudolf Bremmer was schilder , tekenaar, aquarellist en graficus.Hij werd geboren in 1900 in Den Haag en stierf in 1993 in Laren.

Aangeboden items
0
Verkochte items
35
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Rudolf Bremmer (1900-1993) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 35 items van Rudolf Bremmer (1900-1993) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 11 mensen die Rudolf Bremmer (1900-1993) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Rudolf Bremmer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rudolf Bremmer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rudolf Bremmer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rudolf Bremmer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rudolf Bremmer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rudolf Bremmer!

Volg het aanbod kunst van Rudolf Bremmer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rudolf Bremmer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rudolf Bremmer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rudolf Bremmer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rudolf Bremmer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rudolf Bremmer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rudolf Bremmer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rudolf Bremmer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rudolf Bremmer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rudolf Bremmer?

Kunst kopen van Rudolf Bremmer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rudolf Bremmer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rudolf Bremmer. Om meer kans te maken om de Rudolf Bremmer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rudolf Bremmer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.