Rupprecht Geiger (1908-2009)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rupprecht Geiger
Rupprecht Geiger (1908-2009)

Rupprecht Geiger (1908-2009)

Kunstenaar

Rupprecht GEIGER (Monaco 1908 - 2009)

Aangeboden items
2
Verkochte items
63
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (32 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Rupprecht Geiger - Abstracte compositie in neon, gesigneerd & ingelijst kopen? Bied vanaf 890!
Rupprecht Geiger - Abstracte compositie in neon, gesigneerd & ingelijstGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorartleas
Eindtijd 06-01-2023 om 22:18
Jaartal1998
TechniekZeefdruk
Afmetingen101 cm x 81 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Rupprecht Geiger - leuchtrot warm auf kalt kopen? Bied vanaf 1350!
Rupprecht Geiger - leuchtrot warm auf kaltGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorFEETIGER
Eindtijd 05-02-2023 om 20:41
Verzending Internationaal
Jaartal1967
TechniekZeefdruk
Afmetingen72.5 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Rupprecht Geiger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rupprecht Geiger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rupprecht Geiger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rupprecht Geiger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rupprecht Geiger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rupprecht Geiger!

Volg het aanbod kunst van Rupprecht Geiger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rupprecht Geiger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rupprecht Geiger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rupprecht Geiger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rupprecht Geiger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rupprecht Geiger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rupprecht Geiger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rupprecht Geiger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rupprecht Geiger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rupprecht Geiger?

Kunst kopen van Rupprecht Geiger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rupprecht Geiger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rupprecht Geiger. Om meer kans te maken om de Rupprecht Geiger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rupprecht Geiger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.