• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ruud Aarbodem (1949)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ruud Aarbodem

Ruud Aarbodem (1949)

Kunstenaar

Ruud AARBODEM (Den Haag 1949)

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ruud Aarbodem - Zeefdruk, Deze oude boom verteld (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Ruud Aarbodem - Zeefdruk, Deze oude boom verteld (Groot)

Grafiek na 1900

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd22-05-2022 om 20:09

Jaartal1981
TechniekZeefdruk
Afmetingen121.5 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Ruud Aarbodem - Zeefdruk, Tautra 2 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Ruud Aarbodem - Zeefdruk, Tautra 2 - Ingelijst

Grafiek na 1900

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd28-05-2022 om 20:51

Jaartal1976
TechniekZeefdruk
Afmetingen83.5 cm x 60.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ruud Aarbodem

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ruud Aarbodem? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ruud Aarbodem. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ruud Aarbodem en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ruud Aarbodem te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ruud Aarbodem!

Volg het aanbod kunst van Ruud Aarbodem te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ruud Aarbodem te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ruud Aarbodem instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ruud Aarbodem kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ruud Aarbodem!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ruud Aarbodem kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ruud Aarbodem en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ruud Aarbodem via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ruud Aarbodem of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ruud Aarbodem?

Kunst kopen van Ruud Aarbodem begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ruud Aarbodem, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ruud Aarbodem. Om meer kans te maken om de Ruud Aarbodem te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ruud Aarbodem! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.