• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Salomon Garf (1879-1943)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Salomon Garf

Salomon Garf (1879-1943)

Kunstenaar

Saloman GARF (Amsterdam 1879 - Auschwitz 1943)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (14 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Salomon Garf - De Magere Brug te Amsterdam - Ets kopen? Bied vanaf 5!
Salomon Garf - De Magere Brug te Amsterdam - Ets

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorAlex62

Eindtijd16-04-2022 om 20:30

Jaartal1929
TechniekVaria
Afmetingen38 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Kunst kopen van Salomon Garf

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Salomon Garf? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Salomon Garf. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Salomon Garf en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Salomon Garf te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Salomon Garf!

Volg het aanbod kunst van Salomon Garf te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Salomon Garf te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Salomon Garf instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Salomon Garf kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Salomon Garf!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Salomon Garf kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Salomon Garf en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Salomon Garf via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Salomon Garf of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Salomon Garf?

Kunst kopen van Salomon Garf begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Salomon Garf, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Salomon Garf. Om meer kans te maken om de Salomon Garf te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Salomon Garf! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.