• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Sander Jansen (1947)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Sander Jansen

Sander Jansen (1947)

Kunstenaar

Sander JANSEN ( Alkmaar 1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Sander Jansen - Benjamin kopen? Bied vanaf 450!
Sander Jansen - Benjamin

Beeld / Object

Geplaatst doorSkoander

Eindtijd27-05-2022 om 19:46

Periode2000 t/m Heden
TechniekHout
Afmetingen50 cm x 18 cm x 17 cm (h x b x d)

Kunst kopen van Sander Jansen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sander Jansen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sander Jansen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sander Jansen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sander Jansen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sander Jansen!

Volg het aanbod kunst van Sander Jansen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sander Jansen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sander Jansen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sander Jansen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sander Jansen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sander Jansen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sander Jansen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sander Jansen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sander Jansen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sander Jansen?

Kunst kopen van Sander Jansen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sander Jansen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sander Jansen. Om meer kans te maken om de Sander Jansen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sander Jansen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.