• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Serge Onnen (1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Serge Onnen

Serge Onnen (1965)

Kunstenaar

French/Dutch artist Serge Onnen (Paris 1965) studied at the Rijksacademie, is for all making drawings and shadow art performances, and plays the trumpet in the band Oorbeek. http://www.rkd.nl/rkddb/(S(ifmy3uxcii0kpouq25dbts5p))/detail.aspx

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Serge Onnen (1965) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Serge Onnen (1965) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Serge Onnen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Serge Onnen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Serge Onnen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Serge Onnen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Serge Onnen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Serge Onnen!

Volg het aanbod kunst van Serge Onnen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Serge Onnen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Serge Onnen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Serge Onnen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Serge Onnen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Serge Onnen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Serge Onnen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Serge Onnen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Serge Onnen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Serge Onnen?

Kunst kopen van Serge Onnen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Serge Onnen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Serge Onnen. Om meer kans te maken om de Serge Onnen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Serge Onnen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.