• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Sergey Malyutin (1952)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Sergey Malyutin

Sergey Malyutin (1952)

Kunstenaar

Sergey MALYUTIN (1952)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Russisch
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Sergey Malyutin - *** WINST gaat naar GIRO 555 tbv OEKRAINE*** kopen? Bied vanaf 150!
Sergey Malyutin - *** WINST gaat naar GIRO 555 tbv OEKRAINE***

Schilderij

Geplaatst doorserARTE

Eindtijd29-05-2022 om 13:00

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen64.5 cm x 64.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Sergey Malyutin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sergey Malyutin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sergey Malyutin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sergey Malyutin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sergey Malyutin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sergey Malyutin!

Volg het aanbod kunst van Sergey Malyutin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sergey Malyutin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sergey Malyutin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sergey Malyutin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sergey Malyutin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sergey Malyutin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sergey Malyutin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sergey Malyutin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sergey Malyutin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sergey Malyutin?

Kunst kopen van Sergey Malyutin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sergey Malyutin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sergey Malyutin. Om meer kans te maken om de Sergey Malyutin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sergey Malyutin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.