Simon Oud (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Simon Oud
Simon Oud (1956)

Simon Oud (1956)

Beeldhouwer

Simon OUD (Hoorn 1956)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Simon Oud - Zinksculptuur 'NL 8' kopen? Bied vanaf 950!
Simon Oud - Zinksculptuur 'NL 8'Beeld / Object
Geplaatst doorFransB
Eindtijd 26-01-2023 om 22:15
Jaartal2008
TechniekIJzer
Afmetingen25 cm x 105 cm x 18.5 cm (h x b x d)

Kunst kopen van Simon Oud

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Simon Oud? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Simon Oud. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Simon Oud en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Simon Oud te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Simon Oud!

Volg het aanbod kunst van Simon Oud te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Simon Oud te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Simon Oud instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Simon Oud kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Simon Oud!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Simon Oud kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Simon Oud en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Simon Oud via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Simon Oud of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Simon Oud?

Kunst kopen van Simon Oud begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Simon Oud, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Simon Oud. Om meer kans te maken om de Simon Oud te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Simon Oud! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.