• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Sjaak Kaashoek (1961)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Sjaak Kaashoek

Sjaak Kaashoek (1961)

Kunstenaar

Sjaak Kaashoek (1961) Sjaak Kaashoek maakt grafiek (voornamelijk etsen, maar ook droge naalden en kopergravures) en schilderijen in olie- en acrylverf. Hij laat zich inspireren door architectuur, natuur en voorwerpen en beelden uit zijn leefomgeving. Ook baseert hij zich regelmatig op literaire bronnen. In zijn werk voelt hij zich verwant met de kunst van oude meesters en ikonenschilders, waarbij het ‘tonen’ voorop staat. Hij studeerde van 1981-1986 aan de Christelijke Academie voor Beeldend Kunstonderwijs (CABK) te Kampen, op de afdeling tekenen & schilderen en volgde van 1984-1986 een opleiding MO-A Tekenen aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Na lange tijd in Kampen te hebben gewoond en gewerkt, vertrok hij in 2009 naar Nijmegen. Deze verandering van omgeving heeft zijn werk een sterke impuls gegeven, waardoor ook talrijke nieuwe inspiratiebronnen zijn aangeboord. Sjaak Kaashoek maakt zowel vrij werk als werk in opdracht. Voor de gereformeerde gemeente van Kampen heeft hij twee muurschilderingen vervaardigd over het Woord en de sacramenten. "Ze zijn ingetogen, niet dominant aanwezig en geven de ruimte betekenis. In de vroegchristelijke kerk hadden schilderingen dezelfde functie." Voor het Frans Walkate Archief maakte hij een bijzondere reeks hoge en smalle schilderijen van een aantal markante Kamper stegen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Sjaak Kaashoek - Atelierinterieur | ets (1986) - ingelijst kopen? Bied vanaf 35!
Sjaak Kaashoek - Atelierinterieur | ets (1986) - ingelijst

Grafiek na 1900

Geplaatst doortakamine

Eindtijd13-05-2022 om 20:36

Jaartal1986
TechniekEts
Afmetingen72 cm x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Sjaak Kaashoek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sjaak Kaashoek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sjaak Kaashoek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sjaak Kaashoek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sjaak Kaashoek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sjaak Kaashoek!

Volg het aanbod kunst van Sjaak Kaashoek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sjaak Kaashoek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sjaak Kaashoek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sjaak Kaashoek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sjaak Kaashoek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sjaak Kaashoek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sjaak Kaashoek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sjaak Kaashoek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sjaak Kaashoek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sjaak Kaashoek?

Kunst kopen van Sjaak Kaashoek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sjaak Kaashoek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sjaak Kaashoek. Om meer kans te maken om de Sjaak Kaashoek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sjaak Kaashoek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.